Рада дозволила ввезення кормів для домашніх тварин

Поділитися:

З метою стабілізації ринку кормів в Україні, Верховна Рада прийняла законопроект №3672 “Про безпеку та гігієну кормів. Відомо, що” за “документ проголосувало 268 народних депутатів, при необхідних 226 голосах.

Слід зазначити, що документ розроблений для запобігання колапсу ринку кормів, пов’язаного з неможливістю проведення державної реєстрації кормових добавок, що застосовуються в їх складі.

Так, законопроектом дозволяється протягом чотирьох років з дня набрання чинності закону “Про безпеку та гігієну кормів” виробництво, ввезення в Україну, оборот і використання готових кормів, преміксів та кормових добавок за умови наявності дійсних реєстраційних посвідчень, виданих на відповідну продукцію.

Нагадаємо, що в парламенті заплановано реєстрація: законопроекту «Про захист рослин», змін законодавчих актів стосовно харчових продуктів, і вимог до матеріалів, які контактують з їжею. Очікується одна тисяча дев’ятсот сорок три заходи з цих питань, з яких 12 відсотків будуть по темі фінзвітності.

Раніше повідомлялося, що станом на жовтень 2020 року в Україні зареєстровано 47,6 тисячі фермерських господарств. Трохи більше тисячі з’явилися вже в нинішньому році, інші працюють різний час. Такі дані оприлюднила Державна служба статистики.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу