Помер колишній мер Києва Олександр Омельченко

Поділитися:

На 84 році життя помер колишній київський міський голова Олександр Омельченко. Таку новину сповістив народний депутат шостого скликання парламенту Ігор Лисов та чинний мер столиці Віталій Кличко.

«Сьогодні не стало Олександра Омельченка… Колишнього міського голови столиці, голови КМДА, народного депутата, депутата Київради. Сан Санич, як ми його називали, завжди був енергійним, з мудрим гумором, порадами досвідченого управлінця… Висловлюю щирі співчуття родині та близьким», – зазначив Кличко.

Попередньою причиною смерті називають ускладнення він коронавірусної хвороби. Раніше політик важко переніс хворобу та був шпиталізований.

Олександр Омельченко з 1999 до 2004 року працював на посаді міського голови Києва. У 2014-му він також боровся за цю посаду, брав участь у виборах до Київської міськради, він очолював список столичної організації партії «Єдність». З червня 2014-го був депутататом Київської міськради.

Раніше ми повідомляли, що від коронавірусу помер екснардеп Юхим Звягільський.

Також ми  писали, що пішов з життя колишній народний депутат та ексочільник Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу