Поліція попередила про «карантинні рейди» в поїздах

Поділитися:

На травневі свята Національна поліція і воєнізована охорона мають намір проводити рейди на рейсах “Укрзалізниці” для перевірки дотримання карантинних обмежень.

Так, в керівництві “Укрзалізниці” заявили, що до рейсу і після кожного поїзд компанії буде проходити внутрішню і зовнішню обробку. Крім того, працівники та пасажири поїздів зобов’язані надягати маски, обробляти руки спеціальним дезинфікуючим засобом. Тепер в кожному вагоні є санітайзери.

При цьому представники Національної поліції і воєнізованої охорони “Укрзалізниці” перевірятимуть дотримання всіх правил. В “Укрзалізниці” заявили, що пасажирів, які не дотримуватимуться карантин, можуть висадити з потяга.

“Теоретично, згідно з правилами перевезень, начальник поїзда має таке право. Але застосовувати фізичну силу до людини, якщо він відмовляється це зробити, взяти за руку і витягнути з поїзда, він не може. Для цього він залучає поліцію, яка, звичайно, повинна цього людини зняти. у нас налагоджена взаємодія з поліцією, є кейси, є приклади, як це відбувається. Провідники і начальники поїздів прекрасно проінструктовані. Якщо людина адекватна, то, як правило, ситуація не доходить до цього пункту “, – пояснюють в УЗ.

Нагадаємо, що через обмежену ліквідність в список Rating Watch Negative (RWN) потрапило АТ «Укрзалізниця». Так, Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings опублікувало рейтинг днями.

Раніше повідомлялося, що рейтинг найбезпечніших і стійких до коронавірусу країн склало видання Bloomberg. Лідером рейтингу став Сінгапур. Відомо, що при складанні списку враховувалися різні чинники, такі як: індекс заражуваність, смертність від COVID, кількість тестів і відсоток виявлення, масштаби вакцинації, надійність карантинних заходів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу