Перехід на літній час: Укрзалізниця повідомила про зміни в графіку

Поділитися:

Згідно з повідомленням прес-служби Укрзалізниці, починаючи з неділі, 28 березня, поїзди на території України будуть курсувати за літнім часом.

“У зв’язку з переходом на літній час, 28 березня 2021 року в 03:00 за київським часом стрілки годинника будуть переведені на одну годину вперед. У квитках на поїзди формування” Укрзалізниці “вказано вже відкоригований графік руху пасажирських і приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто буде зустрічати на вокзалі друзів або гостей, варто бути уважними і своєчасно привести в відповідність час свого годинника “, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 28 березня, українські громадяни переведуть стрілки свого часу на одну годину вперед. Це пов’язано з традиційним переходом країни на літній час. Відзначимо, що такий перехід відбудеться в рамках постанови українського уряду, яке Кабмін затвердив ще в далекому 1996 році.

Раніше повідомлялося, що профільні міністерства зобов’язали проаналізувати роботу державної компанії «Укрзалізниця» з 2015 року, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів. Зокрема, чекають аналізу діяльності наглядової ради та правління підприємства протягом 2017-2021 років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу