Payoneer відновив роботу своїх сервісів

Поділитися:

З 2 липня платіжна платформа Payoneer повністю відновила всі сервіси карт Payoneer Prepaid Mastercard. Тепер всі користувачі банку можуть здійснювати платежі, управляти валютними операціями і виводити кошти на рахунки місцевих банків.

Раніше компанія анонсувала доступ до сервісів не раніше 6 липня. На даний момент, кошти зараховуються на валютний баланс Payoneer, але фахівці компанії працюють над тим, щоб нові кошти надходили на передплачені картки користувачів.

Нагадаємо, що користувачі карток платіжної системи Payoneer масово подають скарги на відсутність доступу до своїх же грошей. Кошти на рахунках клієнта заморозило британське Управління з фінансового поведінки через те, що партнер платіжної системи проводив махінації зі звітністю.

Відомо, що в рамках аудиту Wirecard, компанія Ernst & Young виявила недостачу в 1,9 мільярда євро. Як потім з’ясувалося, керівництво підприємства проводило афери з рахунками, щоб підвищити капіталізацію компанії, і тим самим підняти інвестиційну привабливість.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на наслідки всесвітньої пандемії коронавируса ринок фріланс-послуг відчуває себе досить стабільно, навіть в кризу, що насувається. Про це свідчать дані дослідження компанії «Payоneer«.

Відзначимо, що дослідження фірми охопили приблизно тисячу фрілансерів в більш ста країнах світу. За підсумками опитування з’ясувалося, що більша частина людей відчуває себе комфортно в поточних умовах роботи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу