Пасажиропотік УЗ впав на 62%

Поділитися:

За даними Головного інформаційно-обчислювального центру, з січня 2020 року послугами “Укрзалізниці” скористалося 10321000 пасажирів. Це на 62,59% менше, ніж з початку 2019 року.

Основною причиною зменшення пасажиропотоку “Укрзалізниці” є карантин по коронавірус в країні. Однак, навіть з урахуванням пандемії, ще до початку введення карантинних обмежень кількість пасажирів було менше, ніж минулого року.

Нагадаємо, що державна компанія-перевізник «Укрзалізниця» заявила про скасування зупинок поїздів у деяких зонах карантину. Це стосується тих територій, де спостерігається найбільш несприятлива епідеміологічна ситуація по числу нових хворих на коронавірус, як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Раніше повідомлялося, що керівництво «Укрзалізниці» планує впровадити воєнізовану охорону. За інформацією представників компанії, фахівцями «УЗ» був розроблений комплексний план заходів для підвищення безпеки в поїздах і викорінення протиправних дій в момент поїздки.

Програма передбачає підписання протоколу співпраці з Міністерством внутрішніх справ. Також керівництво «Укрзалізниці» планує впровадити пілотний проект з охорони в поїздах силами воєнізованої охорони. Крім цього, в пасажирських вагонах будуть встановлені спеціальні засоби контролю, а також планується формування професійної групи «провокаторів» для боротьби з безквитковими перевезеннями, боротьбу з крадіжками на вокзалах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу