Німеччина спростила в’їзд українським туристам

Поділитися:

На порталі Інституту Роберта Коха поновився список країн, яким рекомендується в’їзд до Німеччини. З усіх наявних у переліку дозвіл на в’їзд до Німеччини отримала лише Україна, що означає вихід країни із зони високого пандемічного ризику.

Таким чином, українці з опівночі 9 січня можуть відвідувати Німеччину за загальними правилами: за наявності сертифіката про повну вакцинацію, негативних результатів тесту на коронавірус або документа, що свідчить про одужання від COVID-19, перенесеному протягом останніх шести місяців.

З іншого боку, слід пам’ятати, що у Німеччині зараз запроваджено посилені обмежувальні заходи. Наприклад, потрапити до клубу чи танцзалу не вдасться. Решта закладів, у тому числі й транспорт, працюють для тих, хто має бустерну дозу та негативний результат тесту.

Очікується, що з 1 березня 2022 року Європейська комісія зніме всі обмеження на в’їзд для повністю вакцинованих іноземців.

Також ми писали про те, що українські сертифікати про вакцинацію та одужання від COVID-19 визнано ще у шести країнах світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу