НАБУ просить у СБУ «плівки Медведчука»

Поділитися:

В СБУ чекають офіційного листа від НАБУ з приводу так званих плівок Медведчука — і тільки тоді готові їх передати. Про це повідомила пресслужба відомства. Тим часом відомо, що Артем Ситник, директор Національного антикорупційного агентства, вже заявив про те, що звернення в СБУ вже є.

«Ми звернулися в СБУ з листом з проханням передати ці записи для того, щоб розглянути можливість їх використання. За нашою інформацією, саме вони робили записи відповідно до законодавства», — сказав Ситник.

Раніше повідомлялося, що НАБУ розслідує зв’язок Київської школи економіки та Укроборонпрому. Суть конфлікту в тому, що державна компанія уклала договір з приватною, але водночас цю приватну представляє особа, яка призначена на посаду контролера державної.

Також ми писали й про те, що НАБУ передало до суду справу про хабар голові Фонду держмайна. Йдеться про справу 2020 року. Ексчиновник «Миколаївобленерго» намагався дати хабар голові Фонду Дмитру Сенниченко. Щоб той посприяв призначенню потрібним керівником «Миколаївобленерго».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу