На кордоні з Польщею – величезні черги

Поділитися:

Понад 400 автомобілів стоять на пунктах пропуску на українсько-польському кордоні і черга збільшується. Таку інформацію, за станом на ранок 17 травня, надала прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Так, станом на 6:00 ранку транспортні засоби застрягли на всіх пунктах пропуску на Львівщині. Найбільше автомобілів в пункті пропуску «Краковець» – 200. Трохи менше в «Шегинях» – 110 автомобілів. У «Грушеві» затор з 70 авто, ще 50 в «Рава-Руській».

Відомо, що в пункті пропуску «Ягодин» черги не зафіксовано.

Крім того, ще в двох пунктах пропуску «Смільниця» і «Угринів» без черг. Ці пункти поки тимчасово закриті з польської сторони.

Нагадаємо, що в Польщі поскаржилися на відсутність трудових мігрантів з боку України. Зазвичай щороку на сезонні роботи в сусідній державі виїжджає безліч українців, оскільки в Польщі за ту ж саму роботу платять набагато більше.

Раніше повідомлялося, що 26 квітня повинні зібратися представники Вишеградської групи. На терміновому засіданні планують обговорити ситуацію, яка склалася в Україні, Чехії та Білорусі у зв’язку з діями росіян. Як відомо, головує в групі Польща, тому саме вона ініціювала зустріч.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу