Міністра Степанова звільнять за провал кампанії по вакцинації від коронавірусу

Поділитися:

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахмія заявив, що причиною звільнення Міністра охорони здоров’я Максима Степанова стала провалена кампанія з вакцинації від коронавірусу.

“Ви самі знаєте, що у нас дуже погана ситуація зі швидкістю вакцинації. В процес вакцинації втручався особисто президент, діставав ці вакцини, спілкувався з виробником … І коли вони спілкувалися, вони неодноразово чули зворотний зв’язок від цих сторін, що наше Міністерство охорони здоров’я, на жаль, зверталося трохи пізніше, ніж інші. і завдяки цьому, можливо, і є такі затримки в постачаннях. Якщо вся країна працює тільки на те, щоб отримати вакцини, а міністерство трошки гальмує, то потрібно міняти керівництво “, – сказав Арахамія.

Крім того, чиновник упевнений, що крісло міністра охорони здоров’я займе головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

“Я хочу підкреслити, що пан Ляшко займався карантином і всіма цими тестами, і там є багато результатів, а вакцинацію забрав на себе особисто пан Степанов, і мені здається, що не впорався вчасно з цим завданням”, – додав Давид Арахамія.

Нагадаємо, що в прес-службі Верховної Ради повідомили, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до Верховної Ради України з поданням про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Раніше повідомлялося, що глава Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що третя хвиля коронавірусу (COVID-19) в Україні була найважчою з початку пандемії в нашій країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу