Louis Vuitton купив ювелірну компанію Tiffany

Поділитися:

Найбільша світова група з виробництва предметів розкоші VMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton SE) оголосила про завершення операції з придбання виробника ювелірних виробів Tiffany & Co. За заявою компанії, крім покупки Tiffany & Co, зміниться і керівництво ювелірного виробника.

У керівництві Louis Vuitton відзначають, що придбання американської ювелірної компанії доповнить і прикрасить підрозділ, присвячений годинникам і ювелірним виробам.

“Я радий вітати Tiffany і всіх їх талановитих співробітників в нашій групі. Tiffany – це культовий бренд і квінтесенція світового ювелірного сектора”, – заявив голова і головний виконавчий директор LVMH Бернар Арно.

Слід зазначити, що переговори про злиття з Tiffany & Co успішно завершилися ще в вересні 2019 року. В рамках угоди американська ювелірна компанія була оцінена в $ 16,2 млрд.

Крім того, для французької компанії LVMH ця угода стала найбільшою в її історії. До цього найбільшим було придбання Christian Dior в 2017 році за $ 7 млрд.

Нагадаємо, що міланський будинок моди «Armani» проявив ініціативу скоординувати частину свого виробництва на створення спеціальних медичних халатів для лікарів, які знаходяться на лінії вогню з пандемією коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що видання Bloomberg опублікувало рейтинг найбагатших людей світу. Відомо, що глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск піднявся на друге місце в рейтингу. При цьому підприємець обігнав главу Facebook Марка Цукерберга ($ 102 млрд) і головний виконавчий директор Louis Vuitton Moët Hennessy Бернара Арно ($ 105 млрд).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу