Керівництво «Укроборонпрому» знову проходить поліграф

Поділитися:

Перевірка складу топ-менеджерів на поліграфі є новою практикою на держпідприємстві «Укроборонпром». Її введено рік тому, саме у той час, коли на заводі оновився менеджмент. Завдяки таким перевіркам, на думку нової команди, на підприємстві введені нові стандарти. Йдеться про програму доброчесності та антикорупційну політику.

Станом на зараз перевірку повинні пройти 52 співробітники, це весь керівний склад компанії. У цей перелік входить в. о. гендиректора Ігор Фоменко, його заступники по різних напрямках тощо. Деякі х них вже пройшли перевірку, а інші тільки готуються. Також відомо, що першу перевірку всі співробітники проходили перед тим, як були призначені на свої посади у держпідприємстві.

Довідка: перевірка на поліграфі є психофізічним дослідженням, на меті якого викрити можливі порушення, зокрема зловживання службовим становищем, участь у корупційних схемах тощо.

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» звинуватив Уруського у спробі лобізму своїх людей. Компанія зазначає, що раніше в міністерстві обіцяли не втручатися у внутрішню діяльність вітчизняних державних підприємств, проте на практиці це перетворилося в навмисне ігнорування потреб і спроб реформування державного концерну.

Також ми писали про те, що промисловці просять забрати «Антонов» у «Укроборонпрому». Члени асоціації «Укравіапром» разом із представниками Об’єднання організацій роботодавців авіаційної промисловості та Профспілки авіабудівників закликають підпорядкувати державне підприємство «Антонов» та інші підприємства галузі авіабудування Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості, забравши їх у «Укроборонпрому». Вимога була оформлена у вигляді офіційної заяви.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу