Карантин вихідного дня найбільше вдарить по кінотеатрам

Поділитися:

Стало відомо за якими сферам розважального бізнесу “карантин вихідного дня” вдарив найбільше. Виявилося, що найбільше фінансово постраждають кінотеатри, як розповів співвласник Української мережі кінотеатрів “Планета кіно”.

За словами бізнесмена, зазвичай сфера кінотеатрів найбільше заробляє саме у вихідні дні, оскільки тоді в українців з’являється більше вільного часу для того, щоб піти в кіно.

При цьому в будні дні, попри більш дешеві квитки, ажіотаж сходити в кіно зовсім не такий.

Також негативно про карантин вихідного дня відгукуються й інші власники мережі кінотеатрів. Наприклад, наразі в Multiplex також не виключають ймовірності закриття своїх кінотеатрів через карантин.

Там оцінили середній розмір збитків під час пандемії на суму від 40 до 80 млн грн на місяць. А з впровадженням нових обмежень, поточний прибуток впаде ще на 80%.

Нагадаємо, що як показала практика, за кінотеатрами українці скучили не сильно. У перші тижні після відкриття кінотеатри заробили 21,7 млн ​​гривень, що в 10 разів менше, ніж в липні минулого року.

До того ж в карантин також зупинилися зйомки багатьох запланованих фільмів, а тому левова частка втрачених заробітків – проста відсутність фільмів, на які йшли б люди.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу