Кабмін змінив ширину прикордонної зони

Поділитися:

Український уряд змінив список міст та районів, де встановлені контрольовані прикордонні райони, інформує Державна прикордонна служба України.

Зазначається, що за рішенням Кабінету міністрів, змінилась ширина прикордонної смуги, котра становитиме 5-ть кілометрів уздовж сухопутного державного кордону.

Також урядом встановлено режимні норми в районах, дотичних з адміністративним кордоном між Херсонщиною і Кримом, окупованим Російською Федерацією. Норми поширюватимуться на райони, які прилягають до лінії розмежування на Донеччині та Луганщині на час дії Операції об’єднаних сил.

У Держприкордонслужбі уточнили, що нові норми визначають, зокрема, правила в’їзду, терміну перебування та проживання, пересування громадян, виконання робіт, а також проведення масових заходів.

Раніше ми повідомляли, що митники відзвітували, що до державної скарбниці перерахували на один мільярд 300 мільйонів гривень більше запланованого.

Також ми писали, що пункт пропуску «Красноїльськ» на кордоні з Румунією реконструюють за 104,98 мільйона гривень. Про це свідчить інформація в електронній системі держзакупівель «Прозорро».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу