Кабмін виділяє ще майже чверть млрд грн на боротьбу з коронавірусом

Поділитися:

В Україні на боротьбу з коронавірусом уряд виділить ще 242 мільйони гривень, оголосив на засіданні Кабінету міністрів прем’єр Денис Шмигаль.

За його словами, на ці кошти планують, зокрема, придбати експрес-тести для покращення рівня тестування коронавірусної хвороби.

«Сьогодні на порядку денному у нас рішення щодо направлення додаткових 242 млн грн на програму протидії коронавірусу в Україні. За ці кошти зможемо закупити більше експрес-тестів та покращити рівень тестування», – зазначив Шмигаль.

Окрім того, кошти спрямують на втілення спільного проєкту з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо інфраструктури зберігання вакцин, уточнив очільник уряду.

За словами Шмигаля, до кінця поточного року Україна має отримати ще близько 19 мільйонів доз вакцин від коронавірусу.

Нагадаємо, що в Україні за минулу добу зафіксували 22 574 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. З них COVID виявили у 1 532 дітей та у 399 медпрацівників, свідчать дані прес-центру Міністерства охорони здоров’я.

Також ми писали, що силовики запобігли розкраданню коштів у майже один мільярд грн, які виділялись на боротьбу з коронавірусом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу