Дві третини українців перейшли на віддалену роботу за період карантину

Поділитися:

З початком пандемії COVID-19 і пов’язаними з ними карантинними обмеженнями менша частина українських громадян залишилася без грошей, впавши при цьому в депресію. Але більша частина знайшла себе на віддаленій роботі й продовжує працювати.

Про це упродовж всього періоду пандемії коронавірусу і карантинів кажуть пости в різних соціальних мережах, на форумах і в блогах.

З січня по вересень в Україні відповідні аналітики провели дослідження. Воно показало, що 87 відсотків користувачів інтернету не залишилися без засобів до існування і навіть пристосувалися непогано заробляти.

І тільки 11 відсотків громадян, які, як правило, погано розбираються у “всесвітній павутині”, залишилися на мілині. Такі дані аналізу повідомлень в соцмережах.

При конкретних же опитуваннях результати скромніші. 56 відсотків опитаних українців заявили, що працюють, а 41 відсоток – депресують в бідності.

Нагадаємо, вперше карантинні обмеження вплинули на зменшення кількості офісних працівників в березні, коли пандемія заявила про свої права, а роботодавці змушені були шукати шляхи розв’язання робочих проблем. Тим часом фрілансерство знайшло новий сенс, багато працівників зрозуміли й прийняли його, а роботодавці знайшли спосіб зекономити.

Також раніше ми написали про те, що Київ увійшов до ТОП міст для фрілансерів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу