Українці переходять на віддалену роботу

Поділитися:

Вперше карантинні обмеження вплинули на зменшення кількості офісних працівників у березні, коли пандемія заявила про свої права, а роботодавці змушені були шукати шляхи розв’язання робочих проблем. Тим часом фрілансерство знайшло новий сенс, багато працівників зрозуміли й прийняли його, а роботодавці знайшли спосіб зекономити.

Робота з дому, віддалена робота, онлайн-робота — назв багато, а суть одна. Працівник залишається вдома, робить роботу за допомогою інтернету, адже сьогодні існує безліч майданчиків для нарад, а також інструментів для будь-якої ОС, щоб виконувати найрізноманітніші завдання.

Про таку тенденцію повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України. Також говорять і про те, що тенденція стає вже трендом року. Зокрема, за станом на початок жовтня кількість віддалених вакансій зросла в порівнянні з січнем на 22%.

Найбільше така робота цікавить молодих і активних українців. Так можна поєднати роботу і подорожі, пожити в різних місцях, виїхати зимувати в теплі країни та багато чого ще.

Середній оклад для подібних вакансій становить 12,5 тис. грн.

Раніше повідомлялося, що українська столиця увійшла в топ-100 міст для фрілансерів. Також ми писали й про те, що фрілансерів запрошують попрацювати на Барбадос.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ