«Дія» знову надає послуги бізнесменам

Поділитися:

Всі послуги для ТОВ та ФОП, які раніше надавалися в додатку «Дія», відновлені після майже двох тижнів перерви. Перерва була пов’язана з необхідністю провести технічні роботи.

Як і планувалося, додаток запрацював 19 серпня. Як підкреслили розробники, тепер всі функції програми працюють, все процес налагоджені й перевірені. Також стало відомо, що працювати з додатком буде ще комфортніше.

Перерва в роботі анонсувалася завчасно, щоб всі мали можливість враховувати це у своїй діяльності. Іншими словами, з 5 по 16 серпня не можна було ані внести зміни до ФОП, ані зареєструвати ТОВ, ні отримати інші послуги, що стали вже звичними.

Оскільки паралельно запускали й оновлений ЄДР, в запланований день — 17 серпня — запуск програми не відбувся. Інженери взяли ще два дні на те, щоб узгодити всі та протестувати роботу в новому форматі.

Раніше повідомлялося про те, що додаток «Дія» будуть використовувати у своїй діяльності ломбарди. Так буде набагато зручніше клієнтам – їм не доведеться носити з собою документи, достатньо буде завантажити на смартфон додаток і завжди мати необхідне при собі.

Також ми писали про те, що в цьому ж додатку вже досить давно можна отримати статус безробітного.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу