Білл Гейтс передбачив нову пандемію

Поділитися:

Світ не готовий до наступної можливої ​​пандемії, і це може змінитися лише через два роки. Про це заявив засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс.

«Ми не підготовлені до наступної пандемії. Я сподіваюся, що через два роки буде інакше. Вакцини, тести, медикаменти, епідеміологія, моніторинг – ще багато чого можна зробити. Ця пандемія жахлива, але наступна може бути в десятки разів гірше », – сказав Гейтс.

Засновник Microsoft також вказав на те, що «терпіння людей виразно під кінець», особливо тих, хто проживає в обмежених умовах, не може дозволити своїм дітям онлайн-навчання.

Відомо, що Білл Гейтс і його дружина Мелінда очолюють благодійний фонд. Основні напрямки роботи організації:

  • боротьба з небезпечними хворобами в країнах, що розвиваються,
  • програми в сфері охорони здоров’я і освіти в США.

Через фонд були виділені сотні мільйонів доларів на розробку вакцини від коронавірусу нового типу і на підтримку бідних верств населення, які найбільш уразливі в умовах пандемії.

Нагадаємо, що практично всі бізнес процеси в усьому світі постраждали в результаті пандемії COVID-19. При цьому, через введені урядом обмежень в роботу магазинів і торгових центрів, а також закладів громадського харчування та розваг, поведінка споживачів змінилося, а продажі стали рости в е-комерції.

Раніше повідомлялося, що американський підприємець і за сумісництвом засновник компанії Microsoft Білл Гейтс дав свій прогноз щодо термінів виходу вакцини проти коронавірусу.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила