АМКУ почав відкривати виробництва через ціни в платіжках

Поділитися:

Антимонопольний комітет відкрив кримінальне провадження про порушення конкурентного законодавства проти компанії «Євро-Реконструкція». Причина – завищені ціни в комунальних платіжках. Про це повідомили у випуску новин “Першого ділового” телеканалу.

Відомо, що протягом минулого опалювального сезону компанія завищувала ціни на свої послуги на 23%, без відповідних перерахувань показників.

В АМКУ відзначили, що за результатами розгляду справи, компанію мають намір оштрафувати на 10% від її доходів за попередній рік. Компанія «Євро-Реконструкція» керує Дарницькою ТЕЦ в Києві. Вона забезпечує більшість будинків на лівому березі столиці гарячою водою та опаленням.

Через кіпрський офшор «Євро-Реконструкція» належить екс-депутату Анатолію Шкрібляку.

Нагадаємо, що в Антимонопольному комітеті України відкрили справу за концентрацією у вигляді оренди логістичного центру «Арктика».

Раніше повідомлялося, що найближчим часом Антимонопольний комітет України займеться пильним вивченням тарифів на розподіл газу, які Нацкомісія з держрегулювання в сферах енергетики і компослуг визначила для облгазів. Про це йдеться у висновку АМКУ «Про ситуацію на ринках природного газу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу