Сюрприз для чемпіонів. Україна сенсаційно відібрала очки у Франції

Поділитися:

24 березня збірна України провела стартовий поєдинок відбірного турніру ЧС-2022. Діючі чемпіони світу – французи протистояли підопічним Андре Шевченко на порожньому «Стад де Франс» в передмісті Парижа, Сен-Дені.

Гра закінчилася з рахунком – 1: 1 (Грізманн, 19 – Кімпембе, 57, в свої ворота)

Всі футболісти в складі «жовто-синіх» прекрасно розуміли, проти кого їм доведеться грати. Команда повністю змінила тактику гри, адже всі пам’ятають торішній програш з розгромним рахунком 1: 7.

Господарі поля досить швидко відкрили рахунок, заволодівши ініціативою з перших хвилин. Слід зазначити, що Зінченко на цьому матчі вперше вивів партнерів на поле з капітанською пов’язкою і в віці 24 років і 98 днів став наймолодшим капітаном в історії збірної.

Особливого позитиву не обіцяв «жовто-синім» і другий тайм. Але включивши високий пресинг на чужій половині поля, підопічні Андрія Шевченка все ж змогли шокувати титулованого суперника. Правда, не обійшлося без великої частки везіння.

Забитий французами в свої ж ворота м’яч додав упевненості нашим хлопцям, які почали і більше володіти м’ячем, і частіше навідуватися на половину поля суперника. Але при цьому і господарі не полишали спроб забити переможний м’яч, і в декількох випадках були близькі до цього.

Нагадаємо, що аудиторська компанія KPMG з Нідерландів представила результати щорічного дослідження. Так, згідно з результатами, найдорожчим футболістом в світі в 2020 році став нападник «ПСЖ» Кіліан Мбаппе. На зараз його ринкова вартість становить 185 млн євро.

Раніше повідомлялося, що Міжнародна федерація футболу підтримує будь-які розслідування, пов’язані з встановленням обставин можливого підкупу чиновників ФІФА при виборі країн-господарів чемпіонатів світу 2018 і 2022 років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу