Венедиктова заявила, що справа «Приватбанку» рухається у потрібному напрямку

Поділитися:

Слідство у справі «Приватбанку» рухається у потрібному річищі. Генпрокурор підписує підозри особам, що фігурують у справі, вчасно, без жодних зволікань. Про це в соцмережі інформувала генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

Ірина Венедиктова висловилася з приводу звинувачень в пресі, що в Офісі генпрокурора нібито спускають слідство на «гальмах» і виправдовують підозрюваних. Дослівно генпрокурор написала так:

«Це джерело або маніпулятор, або брехун. Я не маю права відкривати таємницю слідства, але в загальних рисах можу заспокоїти суспільство – всі необхідні кроки зроблені, процесуальні рішення прийняті, справа почала рухатися в потрібному річищі».

Нагадаємо, в Офісі генпрокурора готові до активізації кримінальних справ стосовно однієї з найбільших українських фінансово-промислових груп – групи «Приват».

Також раніше ми інформували про те, що олігарху Ігорю Коломойському не вдалося оскаржити право Ощадбанку стягнути з Росії один мільярд 300 млн гривень. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу