Україну відвідає голова МЗС Канади

Поділитися:

Стало відомо, що протягом тижня з 17 по 24 січня в Україну здійснить діловий візит глава Міністерства закордонних справ Канади. Мелані Жолі відвідає Україну із двома головними цілями.

Насамперед, за повідомленнями закордонних ЗМІ, які посилаються на дані урядової прес-служби Канади, чиновниця планує підтвердити особисто «непохитну підтримку Канадою суверенітету та територіальної цілісності України».

Канадський міністр, як зазначається у повідомленні, зустрінеться в Україні з прем’єр-міністром Шмигалем Денисом та віце-прем’єр-міністром Стефанишиною Ольгою.

Потім, згідно з урядовими планами, Жолі вирушить у місце локації канадських військових, які зараз перебувають в Україні в рамках тренувальної місії. Нагадаємо, що зараз проводиться підготовка UNIFIER, у якій беруть участь 200 військовослужбовців із Канади. Місце навчань – у Яворові, розташованому у Львівській області.

Загалом за рік Україна планує провести 9 військових багатонаціональних навчань із НАТО.

Також ми нещодавно повідомляли про те, що Володимир Зеленський провів телефонну розмову із Джастіном Трюдо, канадським прем’єр-міністром.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу