У Єрмака з’явився новий заступник

Поділитися:

Новим заступником голови Офісу президента Андрія Єрмака призначили українського дипломата Андрія Сибігу, який в останні роки очолював дипломатичну міссію у Туреччині.

Він займатиметься «широким спектром питань зовнішньої політики і розвитку стратегічного партнерства», інформують в Офісі Президента.

Також повідомляється, що чинний заступник голови Офісу Президента Ігор Жовква працюватиме за напрямком євроінтеграції України. В Офісі вже створили для цього структурний підрозділ. Першочерговим завданням Ігоря Жовкви стане координація співпраці з віце-прем’єром з питань євроінтеграції та парламентом.

Як наголошується, реорганізація пов’язана з активізацією взаємодії між Офісом президента, урядом та парламентом у питаннях втілення зовнішньополітичних планів.

Нагадаємо, Верховна Рада 20 травня призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров’я.

Також ми писали, що 18 травня на позачерговому засіданні Верховна Рада звільнила Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я. Він очолював МОЗ з 30 березня 2020 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу