Стало відомо, що сьогодні розгляне Кабмін

Поділитися:

Стало відомо, що сьогодні розгляне Кабінет Міністрів України. Про це  свідчить порядок денний засідання уряду.

Так, у середу, 17 листопада, Кабмін розглядатиме питання схвалення Стратегії здійснення цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації системи управління державними фінансами на період до 2025 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації.

Повідомляється, що ініціював розгляд відповідного проекту міністр фінансів Сергій Марченко.

Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна запропонувала створити міжвідомчу робочу групу із розробки та впровадження системи переходу від військової служби до громадянського життя.

Міністр інфраструктури ініціював затвердження переліку автомобільних доріг загального користування державного значення, а голова Міністерства охорони здоров’я пропонує виділити кошти для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання розповсюдженню на території України коронавірусної інфекції.

Також на порядку денному уряду – затвердження угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Італійської Республіки про взаємну співпрацю.

Раніше стали відомі міністерства – лідери з невикористання державних бюджетних коштів. Про це повідомляє радник Глави Рахункової палати.

Він заявив, що за підсумками січня-жовтня цього року найбільше не використали кошти Міністерство охорони здоров’я, Міністерство оборони та Міністерство фінансів України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу