Син Джо Байдена розповів про роботу в українській компанії

Поділитися:

Син президента Сполучених Штатів Хантер Байден розповів в інтерв’ю ЗМІ, що його прізвище стало ключовою причиною призначення в українську газовидобувну компанію Burisma. Мовляв, представникам Burisma здавалося прізвище «золотим», що зіграло суттєву роль у пропозиції увійти до складу ради директорів. Прізвище стало «і привілеєм, і тягарем», зазначив він.

Хантер заявив, що, прийнявши пропозицію, не усвідомлював до яких негативних наслідків для його родини це може призвести.

Син чинного американського президента, увійшов до ради директорів Burisma 2014 року. На той час його батько працював на посаді віцепрезидента США і, вважалося, що курував політику Америки щодо України. У 2016-му генпрокуратура України проводила розслідування щодо Burisma. Під час кампанії Дональда Трампа за переобрання на посаду президента і проти Джо Байдена – його республіканці-союзники у 2020 році неодноразово порушували питання про роботу Хантера Байдена у «Бурісмі». За кілька тижнів перед американськими виборами деякі ЗМІ у США поширили електронне листування та іншу інформацію, що була пов’язана із ним та українською компанією, щоб зашкодити батькові Хантера.

Нагадаємо, Україна і ряд інших країн можуть отримати фінансову вигоду від дій нинішнього глави США Джо Байдена в сфері енергетики, заявив екс-президент США Дональд Трамп.

Також ми писали, що президент США Джо Байден через агресію проти України і окупацію Криму продовжив ще на рік санкції проти Росії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу