Російські морські буксири забирають роботу в українців

Поділитися:

Порти Чорноморська і Одеси, а також Одеський припортовий завод не можуть нормально працювати, так як в їх діяльність втручаються російські підприємства.

Наприклад, порт в місті Южне. Компанія “Аксон Шиппінг” хоче перехопити проводку судів. При цьому відомо, що за цією компанією стоять Борис Козир та сім’я Назаренко, який був звільнений з заводу. У ЗМІ звучить інформація про те, що Козир дзвонить керівництву порту і Адміністрації морських портів України, з метою вибити оренду госбуксирів. Назаренко ж намагається повернутися на роботу, він пропонує свою кандидатуру в якості радника новопризначеного керівника.

Передбачається, що Назаренко має намір використовувати в своїх цілях буксир “Вітязь”, який належить Українському Дунайському пароплавству (УДП). При цьому варто врахувати, що недавно УДП заявило про зникнення 32 барж, вартістю 5 мільйонів доларів.

Також є інформація про те, що вже деякий час підставні контори забирали в оренду буксири, які знаходяться у власності держави.

У профспілках кажуть, що фірми-прокладки, які пов’язані з ВРУ і Департаментом морського і річкового транспорту, привели в Чорноморський порт російські буксири. Так 17 липня, в порт зайшли буксири DIAMOND N і TOPAZ N. Тобто в українських буксирів роботу відбирають судна, які перебувають в розпорядженні Росії.

Нагадаємо, що керівник Фонду держмайна Дмитро Сенниченко призначив себе головою наглядової ради ПАТ «Одеський припортовий завод».

Також ми писали про те, що в Міністерстві інфраструктури України спільно з Адміністрацією морських портів організували цілу монополію для приватних буксирних компаній, які поступово поглинають все державні буксири країни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу