Офіс Генпрокурора вимагає арешту майна нардепа

Поділитися:

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова наполягає на арешті майна депутата парламенту Віктора М’ялика (депутатська група “За майбутнє”). Його підозрюють в ухиленні від сплати податків.

Так, згідно з даними розслідування, депутат не сплатив до скарбниці понад 97 мільйонів гривень.

Відомо, що арешт на майно підозрюваного не накладався, оскільки триває розгляд відповідних клопотань з боку звинувачення. До цього часу триває в Печерському районному суді і Київському апеляційному суду відповідний розгляд. Судові засідання постійно переносяться за клопотаннями представників захисту.

Слід зазначити, що в Офісі генпрокурора заявили, що М’ялик досі не відшкодував матеріальний збиток. Вказана сума близько 100 мільйонів гривень, який він завдав державі своїми діями. Нардепу не обрали запобіжний захід у виробництві, оскільки відсутні ризики, які можуть служити обставинами для звернення до суду з таким питанням.

Нагадаємо, що Генпрокурор України не згодна з тим, що Віктор Медведчук перебуває під домашнім арештом. Таку думку вона озвучила в телепрограмі «Свобода слова Савіка Шустера». Також Венедиктова уточнила, що не тримається за своє крісло.

Раніше повідомлялося, що Генеральний прокурор Ірина Венедиктова повідомляє, що була змушена замінити старшого групи прокурорів Віталія Пономаренко у кримінальній справі про можливі збитки від формули «Роттердам +». Вона пояснила, що останній – тричі намагався закрити справу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу