Німецькі екологи заблокували добудову «Північного потоку-2»

Поділитися:

У понеділок, 18 січня, у Федеральне відомство з судноплавства і гідрографії Німеччини (BSH) прийшов письмовий протест в електронному вигляді двох німецьких громадських екологічних організацій з вимогою відкликати дозвіл на добудову російського газопроводу «Північний потік-2». Це підтвердили в BSH.

Як написали у своєму протесті представники екологічної громадськості, в зоні прокладки газової артерії звили свої гнізда перелітні птахи. Тому будувати паливну артерію в цей час року не можна. Екологи попередили, що будь-які будівельні роботи по прокладанню газової артерії зашкодять пташині гнізда і птахи неминуче загинуть.

Як уже інформували у Федеральному відомстві з судноплавства і гідрографії, BSH винесла вердикт щодо тимчасового зупинення прокладання «Північного потоку-2». Роботи не ведуться.

Нагадаємо, за даними місцевих ЗМІ, швейцарська компанія Zurich Insurance Group AG припинить надання страхових послуг, пов’язаних з газопроводом «Північний потік-2», через загрозу можливих санкцій США.

Також раніше ми інформували про те, що в Чехії введено в експлуатацію відрізок газопроводу, який входить в систему «Північного потоку – 2».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу