Названо дату переговорів Путіна та Байдена

Поділитися:

Наступного тижня відбудеться онлайн зустріч двох президентів – США та Росії. Про майбутню розмову лідерів держав повідомив речник Володимира Путіна – Дмитро Пєсков.

Зазначається, що Володимир Путін та Джо Байден проведуть переговори, використовуючи захищений відеозв’язок, у вівторок, 7 грудня, ближче до вечора. Час для розмови не виділено, оскільки президенти вирішили самостійно встановити його тривалість під час бесіди.

Як раніше заявляв Джо Байден, він планує порушити кілька питань для обговорення з російським президентом. Зокрема, він торкнеться теми про Україну, а також планує висловити Путіну занепокоєння щодо активності російських військ на кордоні з Україною.

Раніше ми писали про плани Джо Байдена провести віртуальні зустрічі із президентами Російської Федерації та України окремо. Очевидно наступним кроком з боку американського лідера будуть переговори з Володимиром Зеленським.

Також ми повідомляли, що Путін, натякаючи на Україну, запропонував НАТО надати Росії юридичні гарантії, що свідчать про те, що Україна не вступить до Альянсу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу