На Коломойського хочуть накласти санкції

Поділитися:

У Верховну Раду внесли постанову про санкції щодо олігарха Ігоря Коломойського. Це зробило депутатське об’єднання «Справедливість». Там розповіли, що парламент повинен проголосувати за відповідні обмежувальні дії щодо бізнесмена та звернутися до Ради нацбезпеки та оборони. У депутатському об’єднанні назвали таке рішення «тестом» на готовність боротьби з олігархами. Мовляв, це вирішили зробити, щоб не було «вибірковості».

«Це спосіб нашої монобільшості показати справжні наміри боротися з олігархами, а опозиції не говорити про те, що парламент «ламали через коліно», а самим, як парламенту, почати боротьбу з олігархами. Не займатися політичним піаром і захистом тих, хто спонсорує політиків, а проголосувати за санкції проти Коломойського», – зазначили там.

Варто додати, що 3 жовтня ICIJ було опубліковано «досьє Пандори» про ймовірну причетність світових лідерів до офшорних схем. Йдеться про угоди більше сотні мільярдерів, 35-ти світових лідерів та 400 держчиновників.

Також ми писали, що в Офісі генерального прокурора України відреагували на скандал зі зливом документів Pandora Paper. Тему прокоментувала генеральний прокурор України Ірина Венедиктова на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу