На Банковій розповіли, чому не можуть підвищити зарплати бюджетникам

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський пояснив, чому обіцяне підвищення зарплат військовослужбовців, вчителів та медпрацівників може не відбутися. Про це лідер України розповів в інтерв’ю ЗМІ.

Зеленський сказав, що поки що не можна давати точні гарантії з цього приводу, тому що Україна перебуває у досить тяжкій ситуації через загрозу вторгнення Росії.

Президент сказав, що деякі засоби масової інформації наразі буквально сіють паніку серед суспільства про можливий початок війни з Москвою, що, звичайно несе «втрати по всіх фронтах» для самої України.

«Але з постійними панічними настроями в суспільстві це фізично зробити неможливо. Ну просто цього немає, ніхто нічого не надрукує, в кредит запозичень немає, ставки неосудні. Тому всі ці «дати» і паніка – все це працює проти нашої країни. Навіть неважливо, хто є суб’єктом поширення цієї інформації», — повідомив Зеленський.

Нагадаємо, що 17 лютого, у четвер, під обстріл із мінометів російських бойовиків потрапила Станиця Луганська. Стрілянина почалася близько 9 ранку і при ній постраждали депо та залізнична станція «Кондрашевська-Нова».

Депо частково зруйновано. Через обстріл скло розбилося, а локомотив частково зруйнований. Співробітники Донецької залізниці не постраждали.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу