Лукашенко закриває кордони з Польщею, Україною і Литвою

Поділитися:

Республіка Білорусь закриває кордони з Литвою, Польщею. Також країна посилює кордон з Україною.

За словами президента країни Олександра Лукашенка, він повинен був прийняти таке рішення, так як йому довелося тримати на західній кордон половину армії, забравши її з вулиць.

Також Лукашенко заявив про необхідність відновлювати загальний захист з Росією. Вже активізувалися заплановані військові навчання. При цьому він закликав народ Польщі, Литви та України зупинити своїх політиків, щоб не почалася війна.

Як говорить глава Білорусі, останні кілька днів він разом в президентом Росії і міністром оборони розробляє загальний захист союзної держави.

Все вищесказане означає, що тепер кордони Білорусі будуть відкриті для Латвії і Росії. Однак за інсайдерською інформацією, пункти пропуску на кордоні в Литвою і Польщею працюють і співробітникам ніякої інформації про закриття кордону не було.

Нагадаємо, що на кордоні Республіки Білорусь і України сидять 1,5 тисячі хасидів-паломників, які хотіли потрапити на українську територію для святкування єврейського нового року – Рош ха-Шана. Їх не пропускають на територію України.

Також ми писали, що президент Республіки Білорусь і його російський колега Володимир Путін домовилися про рефінансування боргу в 1 мільярд доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу