Конгресмени США зустрінуться із Зеленським

Поділитися:

Конгресмени США в очікуванні візиту президента України Володимира Зеленського. Про це 14 серпня заявив керівник окружного відділення Республіканської партії по 45-му округу Асамблеї штату Нью-Йорк.

За його словами, після того як США і Німеччина домовились про зняття санкцій з корпорацій, які підтримують будівництво «Північного потоку-2»‎, президент Америки Джо Байден опинився під колосальним тиском політичної еліти Америки. Зокрема, чим ближче до візиту Зеленського в Вашингтон, тим більший тиск на нього чиниться.

Крім того він заявив, що громадськість Сполучених Штатів Америки активно підтримує Україну.

«‎Не дивлячись на те, що більшість конгресменів сьогодні у відпустках, багато хто з них готові зустрітися із Зеленським, де б це не було, і висловити підтримку. Це неодмінно позначиться на переговорах Зеленського з Байденом. Особливо буде робитися акцент на економічній і військовій допомозі»‎, — заявив політик.

Раніше ми повідомляли, що Україна сподівається на інтерес до титанової галузі інвесторів з США.

Також зазначалось, що у Міністерстві сільського господарства США написали звіт за серпень, в якому був помітно поліпшився прогноз експорту української пшениці. Мова про маркетинговий рік 2021/2022. У порівнянні з липневим прогнозом показники збільшилися на 2,5 млн тонн. При цьому прогноз по урожаю пшениці в Україні також підвищився до рекордних цифр — 33 млн тонн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу