Колишній канцлер Австрії йде з політики

Поділитися:

У четвер, 2 грудня, колишній канцлер Австрії Себастьян Курц оголосив, що йде з посади голови Австрійської народної партії та складає депутатський мандат.

Він зазначив, що останні кілька місяців були вкрай напруженими, назвавши їх «американськими гірками емоцій». Також екс-канцлер сказав, що недавнє народження сина дало йому зрозуміти, що він більше не хоче займатися політикою.

Що стосується висунутих проти нього звинувачень в корупції, то Курц заявив, що вони є помилковими та запевнив, що не є «ні святим, ні злочинцем».

У п’ятницю, 3 грудня, відбудеться засідання федерального виконавчого органа партії, на якому Курц передасть головування в Австрійській народній партії Августу Вегінгеру.

Нагадаємо, Австрія із 22 листопада не пускає туристів. Про це повідомили у Національному туристичному агентстві країни. Локдаун, запроваджений урядом, діятиме протягом трьох тижнів, тобто до 13 грудня 2021 року включно.

Також ми писали про запровадження владою Австрії обов’язкової вакцинаціївсього населення. Нові вимоги почнуть діяти з 2022 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу