Глава Одеської ОДА очолив Палату регіонів

Поділитися:

Палатою регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад керуватиме очільник Одеської обласної держадміністрації Сергій Гриневецький. Його кандидатуру було підтримано на засіданні Палати регіонів у Дніпрі. Також було обрано заступників. Ними стали керівник Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук і голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Зазначається, що ці кандидатури були висунуті Офісом президента.

Як відомо, Конгрес місцевих та регіональних влад є консультативно-дорадчим органом при президентові України. Його було створено замість Ради розвитку громад і територій. У його складі діють: Палата місцевих влад і Палата регіонів. Конгрес створили у лютому поточного року на кшталт структури у Європейському Союзі.

Днями в Офісі Президента анонсували зміну очільників ряду облдержадміністрацій, пояснивши це “проблемами в деяких областях”. Кадрові рішення будуть ухвалені протягом двох тижнів. Наразі шукають кандидатів, зазначили там.

Нагадаємо, депутати хочуть звільнити голову Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая. Відповідну постанову підтримали після заслуховування звіту тимчасової слідчої комісії щодо масштабних пожеж у області минулого року.

Також ми писали, що в Офісі президента повідомляли, що через пів року буде проведено конкурс на голову правління НАК «Нафтогазу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу