Зсуви в Колумбії призвели до загибелі 14 людей

Поділитися:

Сильні зливи накрили житловий район у місті на заході Колумбії у вівторок, 8 лютого 2022 року. В результаті зливи спровокували зсув, який згодом забрав життя мінімум 14 людей.

Ще 35 отримали серйозні поранення.

Згідно з заявою правоохоронних органів, одна людина пропала безвісти після обвалу в Рісаральді, розташованого в муніципалітеті Перейра.

Зазначається, що мер постраждалої Перейри Карлос Майя закликає жителів за можливості покинути межі міста з метою забезпечити для себе та своїх сімей безпеку, оскільки зараз, як і раніше, спостерігається підвищений ризик зсувів.

Відомо, що безліч будинків, які постраждали внаслідок стихійного лиха, конструйовані з дерева, тому влада вирішила евакуювати їх після оцінки ризиків та збитків. Загальна кількість евакуйованих жител – 60.

Президент Колумбії Іван Дуке у свою чергу висловив співчуття сім’ям загиблих.

Раніше ми писали, що після довгих та сильних дощів в Еквадорі почалися зсуви, що призвело до загибелі понад двох десятків людей та понад півсотні травмованих.

Також ми повідомляли про те, що збитки від стихійного лиха по всьому світу в 2021 році склали $280 мільярдів. Основна частина цієї шкоди пов’язана із змінами клімату.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу