Вибух на шахтоуправлінні «Покровське»: справою зайнялися поліція і прокуратура

Поділитися:

Правоохоронці під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури порушили кримінальне провадження за фактом вибуху на шахтоуправлінні «Покровське» Донецької області, що призвів до смеретельних наслідків.

У пресслужбі прокуратури розповіли, що під час досудового розслідування було встановлено, що в суботу, 31 липня, о 5:12, на підприємстві стався вибух метану під час виконання буропідривних робіт. Одна людина загинула, ще дев’ятеро у важкому стані шпиталізовані до лікарні.

Зазначається, що порушено провадження за ч.2 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою» КК.

Правоохоронці встановлюють всі обставини та свідків цієї події.

Раніше група «Метінвест» повідомила про вибух на шахтоуправлінні «Покровське». Там розповіли, що постраждали четверо працівників шахтоуправління і шестеро – підрядної організації. Повідомлялося, що загинув співробітник підрядної організації.

Нагадаємо, що 27 липня, в Леверкузені (Німеччина) прогримів потужний вибух на заводі Bayer. Про це повідомили в поліції та німецьких ЗМІ.

Також ми писали, що у Кішертському районі Пермського краю Російської Федерації стався вибух на магістральному газопроводі Уренгой – Центр-2 на ділянці компанії «Газпром Трансгаз Чайковський».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу