У Запорізьку мерію прийшли з обшуками силовики

Поділитися:

Працівники правоохоронних органів сьогодні, 19 серпня, проводять серію обшуків у Запорізькій мерії, в районних адміністраціях та комунальних підприємствах міста.

Про це у коментарі ЗМІ розповіли у головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області. Там зазначають, що слідчі дії проводять разом з працівниками Управління стратегічних розслідувань та Запорізької обласної прокуратури.

Відомо, що обшуки відбуваються у посадовців органів місцевого самоврядування через відкрите кримінальне провадження за статтею 191 КК – привласнення, розтрата майна чи заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, що в КМДА сьогодні тривають обшуки. Слідчі дії проводяться в межах розслідування кримінального провадження за ч. 5 ст. 191 КК України за фактом заволодіння бюджетними коштами зазначених комунальних підприємств шляхом завищення вартості придбаних товарів і послуг та подальшого перерахування бюджетних коштів на рахунки підприємств з ознаками ризикованості.

Також повідомляли, що в Києві правоохоронці виявили факт розкрадання коштів, які були виділені на капітальний ремонт прибудинкових проїздів у Солом’янському районі міста, інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу