У Мінську закрили метро

Поділитися:

23 серпня в столиці Білорусі пройде великий недільний “Марш нової Білорусі”. Учасники акції добираються до центру Мінська, в тому числі й на метро. Однак міська влада закрила деякі станції.

Так, очевидці повідомляють, що на вхід і вихід закриті станції метро Площа Леніна, Жовтнева, Купаловська і Площа Перемоги.

Відомо, що в Білорусі тривають протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня, де, за офіційними даними, чинний президент (з 1994 року) Олександр Лукашенко, набрав 80,1% голосів виборців, а опозиційний кандидат Світлана Тихановська – 10,1%.

Нагадаємо, що для посилення охорони українсько-білоруського кордону з боку України залучили всі необхідні ресурси. Про це розповіли в Державній прикордонній службі.

У зв’язку з масовими протестами, мітингами та іншими подіями, що почалися в Республіці Білорусь відразу після закінчення президентських виборів 2020 року, Україна вирішила посилити контроль протягом держкордону. Для цього була розроблена програма дій, після чого її відразу ж стали втілювати в реальність.

Раніше повідомлялося, що в Республіці Білорусь пройде засідання білорусько-української ради з питань ділового співробітництва.

За повідомленням Білоруської торгово-промислової палати, зустріч відбудеться 8 жовтня 2020 року в Гродно. Учасники обговорять перспективні напрямки розвитку торгово-економічного співробітництва, а також проблеми з веденням бізнесу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу