У Каліфорнії стався сильний землетрус

Поділитися:

Біля узбережжя американського штату Каліфорнія було зафіксовано потужний землетрус. Згідно з інформацією, його магнітуда становила 6.2 бали.

Зазначається, що епіцентр підземних поштовхів знаходився в акваторії Тихого океану приблизно за півсотні кілометрів від міста Ферндейл. Його вогнище залягало на глибині 9,3 кілометра.

Дані місцевих ЗМІ свідчать про те, що близько 25 тисяч людей опинилися у зоні сильної або дуже сильної тряски. При цьому жителі таких віддалених районів, як Сакраменто та район затоки Сан-Франциско, також відчували сейсмічну активність.
Через зсуви були перекриті деякі автодороги в окрузі Гумбольдт. Також зазнали пошкоджень будівлі.

Повідомляється, що востаннє землетрус подібної сили в цьому районі стався 1993 року, тоді загинула одна людина. Загроза цунамі не оголошувалась. Також немає інформації щодо можливих постраждалих.

Нагадаємо, у Малайзії пройшли сильні зливи, внаслідок чого затоплено безліч регіонів, з яких загалом уже евакуйовано понад 21 тисячу людей.

Також ми писали про те, що потужний тайфун «‎Рай»‎, що вирує на Філіппінах, забрав життя щонайменше 31 людини. Місцева влада уточнює, що в епіцентрі швидкість вітру досягала 195 км/год, при поривах до 270 км/год.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу