У Греції стався потужний землетрус

Поділитися:

Сьогодні, 12 жовтня, на південно-східному узбережжі грецького острова Крит стався потужний землетрус магнітудою 6,3 бала. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Згідно з інформацією, епіцентр підземних поштовхів був приблизно за 23 км від південно-східного узбережжя острова Крит. Зазначається, що землетрус стався приблизно о 12:24. За повідомленнями ЗМІ, поштовхи було відчутно у всьому регіоні, а також на сусідніх островах Касосі, Карпатосі та Родосі.

Наразі рятувальники оцінюють наслідки землетрусу. Зокрема, визначають пошкоджені будівлі та можливих жертв. Поки інформації стосовно поранених чи загиблих немає.

Раніше ми повідомляли, що Японію сколихнув потужний землетрус силою 6,1 бала. У зв’язку з цим довелося на деякий час зупинити рух метрополітену у Токіо, а також швидкісних потягів Сінкансен.

Також 22 вересня підземні поштовхи були зафіксовані недалеко від південно-східного узбережжя Австралії. Землетрус магнітудою 5,8 балів вважається одним з найбільших в цій частині країни. В результаті розмов постраждала інфраструктура міст, зруйновані будинки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу