У Чорному морі горить танкер

Поділитися:

Стало відомо про спалах танкера Almuntazah, розташованого в російському порту міста Тамань. Зазначається, що кількість екіпажу, що знаходиться на борту судна, – 7 осіб, усі громадяни Російської Федерації.

За інформацією, що надійшла з борту Almuntazah, спалах відбувся в машинному відділенні. Судно здійснювало рейд на якірній стоянці близько 1,2 милі від портового берегу. На борту перебуває 700 тонн мазуту.

Водночас зазначається, що відкритого вогню немає, але чорний густий дим уже валить із вентиляційних отворів. Про постраждалих поки що інформації ніякої немає.

У повідомленні також йдеться про те, що росіяни відправили буксир до аварійного судна, проте ніхто з екіпажу нині за допомогою не звертався, у тому числі не надходило сигналів лиха і від судновласника.

Almuntazah знаходиться в морі під прапором Коморських островів.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що біля узбережжя Перу розлилася нафта. Інцидент стався під час завантаження сировини з нафтопереробного заводу Ла-Пампіла на танкер.

Також ми повідомляли про те, що 17 січня в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) невідомими було здійснено атаку, ймовірно, з безпілотних апаратів. Це призвело до вибуху та масштабної пожежі. Попередньо відомо про двох загиблих та шістьох поранених.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу