Атака безпілотників в Абу-Дабі: є загиблі

Поділитися:

17 січня в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) невідомими була здійснена атака, ймовірно, з безпілотних апаратів. Це спричинило вибух та масштабну пожежу. Попередньо відомо про двох загиблих та шістьох поранених.

Про це повідомляє Associated Press.

Зазначається, що пошкодились три нафтові танкери та виникла пожежа у приміщенні міжнародного аеропорту в Абу-Дабі. Люди загинули та постраждали саме на території аеропорту. Відомо, що померли громадяни Індії та Пакистану.

Поліція почала розслідувати атаку. Запальні пристрої могли бути скинуті з безпілотників. Наразі не озвучено жодної версії, хто може стояти за скоєним.

Водночас єменські повстанці-хусити повідомили, що вчинили атаку проти Еміратів, проте більше нічого не уточнили.

Як відомо, з весни 2014 року у Ємені триває збройний конфлікт. Арабською коаліцією на чолі з Саудівською Аравією та Еміратами підтримуються війська єменського президента Абда Раббо Мансура Хаді у протистоянні із повстанцями-хуситами.

Нагадаємо, що восени у Ємені поблизу зовнішніх воріт аеропорту міста Аден вибухнув замінований автомобіль. Внаслідок пригоди загинули 10 людей.

Також ми повідомляли про три вибухи, що сталися в центральному аеропорту Кабула, внаслідок яких загинуло понад 60 людей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу