У Берліні в торговому центрі стався теракт

Поділитися:

Німецькі ЗМІ повідомляють, що в Берліні було скоєно напад на торговий центр. Невідомі зловмисники розпилили сльозогінний газ. За попередньою інформацією, постраждало 8 осіб.

В універмазі Карштадт проводиться масштабна поліцейська спецоперація через газову атаку. На місце прибули численні машини швидкої допомоги, працюють близько 40 рятувальників.

Відомо, що це була спроба напасти на відділення одного з банків, яка перебувала в будівлі торгового центру, з метою пограбування.

Нагадаємо, що в Харкові за допомогою палиці невідомий чоловік пограбував відділення “Укрпошти“. Прес-центр Харківських правоохоронних органів інформує, що пограбування сталося 23 липня 2020 року. Злодій забрав із сейфа 30 тисяч гривень, а потім зник у невідомому напрямку.

Раніше повідомлялося, що стільниковий ритейлер Carphone Warehouse оцінив 30 міст за 10 критеріями, які важливі в роботі фрілансером. Серед них – рівень зайнятості, місячна зарплата, локації для роботи, транспорт, швидкість інтернету, місячна орендна плата, охорона здоров’я, дозвілля, вартість і якість життя. Компанія зробила калькулятор, який допомагає розрахувати, який місто підійде під певні вимоги.

У п’ятірку кращих міст для фрілансерів за версією Carphone Warehouse увійшли Остін, штат Техас, Чіангмай (Таїланд), Берлін, Барселона і Мельбурн (Австралія).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу