Терорист з Полтави таки зник з поля зору поліції

Поділитися:

Спецоперація з пошуку і затриманні злочинця з Полтави, який взяв в заручники поліцейського і намагався підірвати гранату, триває по всій області.

Навколо села Великий Байрак Миргородського району поліцейські і кінологи шукали 32-річного терориста. Місце було обрано не випадково, адже озброєний чоловік після погоні кинув автомобіль і втік в ліс за 10 км від цього села.

До пошуків також були підключені спецслужби, дрони і тепловізори.

Нагадаємо, що 23 липня в Полтаві поліція намагалася затримати підозрюваного у викраденні авто. Під час затримання чоловік, погрожуючи гранатою, захопив в заручники поліцейського.

Як повідомляється, співробітники карного розшуку Полтавської області проводили операцію із затримання людини, який обґрунтовано підозрюється в крадіжці автомобілів. Під час його затримання цей чоловік встиг дістати гранату РГД-5, висмикнути чеку і тримати за руку співробітника поліції.

Раніше повідомлялося, що Президент України Володимир Зеленський розповів подробиці розмови з терористом, який напередодні в Луцьку взяв в заручники автобус з пасажирами. Про це глава держави повідомив особисто у відповідному відеокоментарі для українських ЗМІ.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу