Після гроз в Україні 130 населених пунктів залишилися без електрики

Поділитися:

Через негоду, що бушує в центральних областях України, за станом на 26 серпня, без електрики залишилися 139 населених пунктів. Прес-служба ДСНС повідомила, що спрацювала система захисту ліній електропередач.

За інформацією ДСНС, в результаті злив і гроз чотири області залишилися без світла. В Житомирській області знеструмлено 68 населених пунктів, у Київській – 54, у Вінницькій – 14 і в Черкаській – 3 населених пункти. Крім співробітників ДСНС до усунення наслідків негоди залучаються бригади обленерго.

Нагадаємо, що за інформацією ВВС, тропічний шторм Ісайя пронісся через Сполучені штати Америки на узбережжі Атлантики, забрав життя п’ятьох людей.

Відомо, що двоє загинули в результаті торнадо в парку мобільних будинків в Північній Кароліні, а ще троє – в Нью-Йорку, Делавері та Меріленді.

Раніше повідомлялося, що в Державній службі з надзвичайних ситуацій України попередили про різкий підйом рівня води в українських водоймах на Заході України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вказується, що рівень води підніметься до 1 метра. Небезпека загрожує Львівської та Івано-Франківською областями, де буде спостерігатися найзначніший підйом рівня води.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу