НКЦПФР стане одним з регуляторів енергетичного ринку України

Поділитися:

Глава Національної комісії з цінних паперів та фондових ринків повідомив, що НКЦПФР стане одним з регуляторів енергетичного ринку України.

«НКЦПФР стає одним із регуляторів вкрай важливого для нашої держави ринку — енергетичного. Змінюється законодавство, наш ринок і європейський синхронізуються, синхронізуються і вимоги до учасників ринку. Тому ми разом з колегами з регулятора енергетичного ринку  НКРЕКП маємо знайти оптимальну модель взаємодії. Ця взаємодія має бути про партнерство і сильні сторони, надбання кожного з нас. І найголовніше — про переваги для ринку і споживачів — впевненість у справедливості ціни, комфортні процеси купівлі, оплати і постачання електроенергії», — зауважив Голова НКЦПФР.

Крім того він додав, що Комісія вже готова приступати до роботи, оскільки має чіткий план дій контролю та нагляду за діяльністю як на енергетичному, так і на фінансовому ринках.

«Очікуємо, що все це матиме позитивний вплив на покращення ефективності державного регулювання, зокрема контролю та нагляду за діяльністю як на енергетичному, так і на фінансовому ринках. Нові ринки — це нові можливості для їхніх учасників і держави. Можливості для розвитку і поступу», — підсумував він.

Нагадаємо, НКЦПФР дала старт обороту 8 єврооблігацій українських компаній.

Крім того ми повідомляли, що Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку виявила шість сумнівних фінансових проектів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу