Facebook отримає доступ до листів користувачів

Поділитися:

Facebook отримує доступ до електронних листів користувачів. Так, компанія пояснює це турботою про малий бізнес. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Інформація просочилася в ЗМІ після офіційного запуску нової операційної системи iOS для гаджетів Apple. Там з’явилася нова функція, що дозволяє побачити, як розробники того чи іншого додатка обробляють дані користувачів.

Facebook, також володіє Instagram, WhatsApp і низкою інших програм, які відтепер отримають доступ не тільки до точного місцезнаходженням, конфіденційної інформації, аудіо, але і до електронних листів або текстових повідомлень користувачів.

Нагадаємо, що національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України анонсувала продаж акцій відразу шести сучасних компаній. Зокрема, мова йде про підприємства Facebook Inc., Tesla Inc., Netflix Inc., Microsoft Corporation, Visa Inc і Advanced Micro Devices, Inc.

Раніше повідомлялося, що 3 вересня за підсумками торгів капіталізація компанії Apple впала на 8%. Таким чином «яблуко» втратило 180 млрд доларів за один день. Подібна втрата є найбільшою за всю історію ринку США.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу