Через коронавірус кількість голодуючих у світі може досягти 100 млн

Поділитися:

Через пандемію коронавірусної інфекції, в світі кількість голодуючих може вирости до 1 мільярда чоловік.

Як відзначили в благодійній організації “Допомога голодуючим в світі”, в африканських країнах та інших державах Південної півкулі збільшується кількість випадків коронавіруса, люди втрачають роботу, економіка стрімко падає, а ціни на продукти харчування зростають.

Також інфекція посилює вже наявні проблеми, в число яких входить посуха, зміна клімату, війни і помилки системи охорони здоров’я.

В організації уточнили, що кількість голодуючих у світі може зрости вже незабаром. Через транспортні і торговельні заборони обриваються багато ланцюжків поставок, проблеми економіки призводять до збільшення рівня бідності.

Нещодавно ми писали про те, що польська економіка краще справляється з наслідками коронавіруса. Однак наступні два роки будуть непростими не тільки для Європи, але і для Польщі, оскільки буде вихід з кризи в галузі охорони здоров’я та економіки. Це вимагає радикальних і складних рішень.

Мільйонери з США, Великобританії, Новій Зеландії та країн Європейського союзу підписали лист Millionaires for Humanity, в якому вимагають терміново збільшити податки для багатих людей. Це пояснюється тим, що мільйонери грають одну з головних ролей в зціленні світу, особливо в умовах пандемії коронавіруса.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу